Technology

Lens technology

Alle Swisseye lenzen worden in Zwitserland vervaardigd uit flexibel, anti-allergisch materiaal met een unieke duurzame antifog/ antikrasbewerking. Ze voldoen aan de striktste veiligheidsnomen, staan bekend om hun optische kwaliteit en bieden 100% UVA-, UVB- en UVC- bescherming tot 400 nanometer.

Frames

Alle Swisseye frames zijn gemaakt uit robuust, flexibel en anti-allergisch materiaal. We maken voornamelijk gebruik van Grilamid TR90 van het Zwitserse bedrijf EMS. Sommige frames zijn afgewerkt met een RC clip, kunnen voorzien worden van optische glazen, aanpasbare oortips en neuspads, plus een heleboel features om een optimale pasvorm te garanderen.

Optische glazen

Swisseye sportbrillen zijn uitvoerig getest en gekeurd in combinatie met de optische sportglazen van de Duitse fabricant R+H in Bamberg of van gerenomeerde bedrijven zoals Mailshop en Shamir.

Antifog/antiscratch coating

De gecombineeerde antifog/antiscratch coating voorkomt aandampen en krassen (niet beschikbaar bij photochrome en gepolariseerde lenzen) De Hydrophobe coating zorgt voor optimaal zicht bij regenweer: water en vuildeeltjes parelen onmiddellijk van de glazen.

Voor ons is wielrennen
geen sport, maar een passie

Wil je meer weten over ons bedrijf of onze producten? contacteer ons

SWS-Cycling | Van der Nootstraat 6 | 9310 Moorsel | Belgium | +32 (0)475 58 49 37